Roestvrijstalen SWEP Warmtewisselaar voor zwembaden 40 kW/h - Inox

1 154,44
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal RVS 304

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen SWEP Warmtewisselaar voor zwembaden 40 kW/h - Inox

Ideaal voor zwembaden tot de 65m³ inhoud.
Capaciteit: 40kW/h
Debiet: 2,5 m³/h
Kiwa-certificaat
Belgaqua-certificaat
Dubbelwandig
Zuurbestendig materiaal
Bevestigingsmateriaal inbegrepen:
2 x reductie 1” 1/2 naar 1” 1/4
2 x reductie 1” 1/4 naar 3/4"
2 x koppeling PVC-inox: 6/4” naar 50 mm
Productinformatie:
De warmtewisselaar voor je zwembad
De SWEP warmtewisselaar is verkrijgbaar met een capaciteit van 40 of 60 kW/h. Een capaciteit van 40 kW/h is aan te raden bij zwembaden met een inhoud tot 65m³. Dan komt het vermogen van deze warmtewisselaar tot zijn recht.
De warmtewisselaar met een capaciteit van 60 kW/h raden we aan voor zwembaden met een inhoud van 65m³ tot 120m³. Een zwembad van 12m op 4 en met een diepte van 1.5m maakt dus beter gebruik van deze ‘zwaardere’ warmtewisselaar.
Een warmtewisselaar is vooral aan te raden wanneer je op korte termijn (1-2 dagen) je zwembad wil verwarmen. Wie graag constant warm water heeft (bv. iemand die dagelijks zwemt), maakt beter gebruik van de energiezuinigere warmtepompen. Dat zal je namelijk veel schelen in de eindafrekening.
De SWEP warmtewisselaar is een dubbelwandige unit met droge scheiding. Deze warmtewisselaar is gemaakt uit zuurbestendig materiaal (RVS AISI 316) omdat deze vaak wordt gebruikt in omstandigheden met een hoog risico op verwering.
Om de SWEP warmtewisselaar te bevestigen dien je de inox beugel voor SWEP-warmtewisselaar 40 kW aan te schaffen, deze maakt de bevestiging uiterst eenvoudig en kan je in deze webshop vinden. De nodige koppelingen en reducties voor de aansluiting met het zwembad en de verwarmingsinstallatie zijn wel inbegrepen bij dit product.
Deze warmtewisselaar is voorzien van het Kiwa- en Belgaqua-certificaat en is dan ook uitgebreid getest en goedgekeurd.