Paarse Merkloos / Sans marque Led Zwembadverlichting - zwembad licht - Led verlichting - onderwater verlichting - zwembad onderhoud - zwembad Led verlichting - jacuzzi verlichting - jacuzzi licht - waterbestendig licht - +afstandsbediening- sfeerlicht - s

11,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit Groen Rood Paars blauw,paars,rood,groen,wit

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Paarse Merkloos / Sans marque Led Zwembadverlichting - zwembad licht - Led verlichting - onderwater verlichting - zwembad onderhoud - zwembad Led verlichting - jacuzzi verlichting - jacuzzi licht - waterbestendig licht - +afstandsbediening- sfeerlicht - s

Luxe zwembadverlichting in een handomdraai te gebruiken, relaxen was nog nooit zo leuk met deze lampjes die met de bijgeleverde afstandsbediening zeer gemakkelijk te gebruiken is. Met wel 10 verschillende kleuren oogt het zwembad in een luxe wellness oord en vandaag besteld is dezelfde dag nog verstuurd. Bestel dus vandaag nog de ideale zwembad verliching voor zwembad, spa, of jacuzzi.

De LED-verlichting van het zwembad is zeer compact en is voor allerlei doeleinden gebruiken. De waterdichte lamp is echter speciaal bedoeld voor zwembad, spa of jacuzzi. Daarnaast is de onderwaterlamp eenvoudig te bedienen doordat hij beschikt over een afstandsbediening die meer dan 10 verschillende kleuren kan aanzetten. Alles wat je zoekt heeft deze onderwater LED-verlichting. Zelfs als het LED-lampje in het water is, is het mogelijk om de kleur te veranderen.


De Led-verlichting straalt veel licht uit in het water en in het zwembad. De waterdichte lamp is heel eenvoudig aan te zetten. Zorg er voor dat de onderwaterverlichting goed wordt uitgeschakeld totdat de LED-verlichting niet meer kan worden uitgeschakeld. Zorg ervoor dat de witte rubberen banden correct tussen de LED-lampjes plaatst, omdat dit roest in de LED-lampjes voorkomt. Dan heb je een afstandsbediening met meer dan 10 verschillende kleuren, die je op afstand kunt bedienen.

Voordelen

  • 10 verschillende kleuren;
  • verschillende standen;
  • zeer compact;
  • waterbestendig;
  • op afstand bedienbaar;
  • sfeerverhogend;
  • voor zwembad, spa, jacuzzi of in uw tuin;
  • makkelijk bedienbaar.

Let op:
houd er rekening mee dat de lamp goed dicht gedraaid dient te worden voor het gebruik en let op dat de afstandsbediening NIET waterdicht is. De benodigde baterijen voor de afstandbedieding zijn niet inbegrepen. De baterijen die u nodig heeft voor de lamp en afstandbediening zijn 3x kleine AAA baterrijen voor de lamp en een CR2025 baterrij voor de afstandsbediening.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: