Creme witte Lay-Z Complete schoonmaakset spa all-in-one - Lay z spa - Onderhoud set - Opblaas spa - Jacuzzi

14,99 12,95
7 Prijzen, De beste prijs bij Sanitairwinkel.nl


Over Creme witte Lay-Z Complete schoonmaakset spa all-in-one - Lay z spa - Onderhoud set - Opblaas spa - Jacuzzi

Houd je geliefde Lay-Z Spa opblaasbare jacuzzi schoon en hygiënisch met behulp van de 3-delige schoonmaakset van Bestway. De set bestaat uit een schepnet om vuil uit het water te scheppen, een borstel met nylon haren om de randen van het bubbelbad te reinigen en een handige schrobwant voor het schrobben langs de waterlijn. De onderhoudsproducten uit deze 3-delige Lay-Z Spa schoonmaak set zijn zo gemaakt dat ze je opblaasbare bubbelbad niet zullen beschadigen.

Schepnet met bumperrand
Het eerste onderdeel uit de Lay-Z Spa schoonmaakset van bestway is een schepnet met bumperrand. Gebruik het net om grotere stukken vuil zoals insecten en bladeren uit het water van de jacuzzi te scheppen. Het net is compact en draagbaar, maar kan ook gemakkelijk aan een standaard telescopische stang verbonden worden voor een groter bereik. Het schepnet heeft een speciale bumper om beschadiging van de hottub te voorkomen en een rond ontwerp dat perfect aansluit op de contouren van de opblaasbare Lay-Z-Spa.

Borstel met nylon borstelharen
Naast het schepnet vindt je in de Bestway schoonmaakset ook een borstel waarmee je de wanden van de Lay-Z-Spa grondig schoon kunt borstelen. De borstel is perfect voor hardnekkige vlekken die in de buitenlucht kunnen onstaan. Denk daarbij aan boomhars, vogelpoep en andere lastige vlekken. De borstel beschikt over nylon borstelharen en een stootrand zodat deze de opblaasbare Lay-Z-Spa niet kan beschadigen. De nylon haren zijn stevig genoeg voor het wegschrobben van lastige vlekken, maar zacht genoeg om op de wanden van de Lay-Z-Spa te gebruiken.

Latex schrobwant
Het laatste onderdeel uit de Lay-Z-Spa schoonmaak set is een latex schrobwant. Deze handschoen met schrobber pad is speciaal gemaakt voor het reinigen van de waterlijn van het bubbelbad. Water dat lang in de jacuzzi staat kan om allerlei redenen een waterlijn veroorzaken. Dit is een vieze lijn die om vrijwel de gehele waterlijn heen loopt. De schrobwant is perfect voor het reinigen van juist die lijn. Steek je hand simpelweg in de schrobwant en het schoonmaken kan beginnen.

Specificaties Bestway Lay-Z-Spa 3-delige schoonmaakset

  • Inhoud: 1x Schepnet, 1x Zwembadborstel, 1x Schrobwand
  • Schepnet met beschermende borstel
  • Borstel met nylon borstelharen
  • Latex schrobwant voor waterlijn
  • Speciaal voor de opblaasbare Lay-Z-Spa
  • Complete schoonmaakset

Maat:
3-stuks,  One size,  z
Materiaal:
Kunststof,  Latex
Voorraad: