Witte VidaXL Pool Power Mini Flacon Desinfectie- en Anti-algmiddel voor Zwembaden - 1 kg (Chloor tabletten 90% actief chloor)

17,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Tuinexpress.nl


Merk:
Pool,   vidaXL,   Pool Power
Categorieën:
Kleur:
Wit

Binnen 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DPD, PostNL en DGL

Over Witte VidaXL Pool Power Mini Flacon Desinfectie- en Anti-algmiddel voor Zwembaden - 1 kg (Chloor tabletten 90% actief chloor)

Chloortabletten zijn nog altijd het beste desinfectiemiddel voor uw zwembad. Wanneer het in de juiste verhouding wordt toegepast, zult u geen last hebben van irritaties of vervelende geurtjes.   De startdosering per m³ is  (= 4,5 mg/l actief chloor) per 1.000 liter water. Na een dag of drie kan men met het normale onderhoud beginnen. Het chloorgehalte blijft niet constant, het chloor doet zijn werk in het water en verliest daardoor aan kracht. Hoeveel chloor verbruikt wordt hangt helemaal van de omstandigheden af. Regelmatig meten is zeer belangrijk!   Controleer wekelijks het chloorgehalte van zwembadwater tegelijk met de Ph waarde. Bij zeer warm weer wordt geadviseerd vaker te controleren. De ideale Chloor waarde ligt rond de 1.5 g/m3.   Welke zwembadchemicaliën u ook gebruikt, u dient altijd te beginnen met het testen van het chloor en de PH waarde. De kwaliteit van uw zwembadwater staat of valt met een juiste verhouding chloor en PH waarde. Dit is van groot belang om het chloor dat u toevoegt ook effectief te laten werken.   De ideale PH waarde ligt tussen de 7 en 7.2 (behalve bij kalkhoudend water mag de PH niet hoger zijn dan 7).   Is uw PH waarde b.v. 7.8 dan zult u PH - aan het water moeten toevoegen. Is uw PH waarde b.v. 6.8 dan zult PH + aan het water moeten toevoegen.   Chloortabletten lang: Gestabiliseerd chloor in de vorm van een 20 grams tablet. Het wordt gebruikt om het chloorpeil in stand te houden.   Trichloorisocyanuurzuur, 90% actief chloor, 20 grams tablet. Langzaam oplossende tabletten die zorgen voor een continue desinfectie. Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden met de Chlorinator.   Voorkom dat uw zwemwater besmet raakt, zwemwater wat uit balans is kan u of uw kinderen ziek maken!   Pool Power chloortabletten lang 1 kg Hoeveelheid concentratie: 1 kg 20 grams tablet Voorkom besmet zwemwater Zwemwater wat uit balans is kan u of uw kinderen ziek maken! Chloor werkt op zijn best samen met PH-min en PH-plus

Materiaal:
Polypropyleen
Voorraad: