Aqua Kristal Spa en Hot Tub box excl. chloor

72,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Toppy.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour binnen 90 dagen gratis retourzending

Over Aqua Kristal Spa en Hot Tub box excl. chloor

Aqua Kristal de ideale oplossing om op een eenvoudige en efficiënte wijze uw badwater helder en schoon te houden. Zo geniet u optimaal van uw spa of hot tub.

Werking Aqua Kristal:
Aqua Kristal is een milieuvriendelijk all-in-one product voor wateronderhoud van uw spa of hot tub. Het product kent een unieke werkwijze en zorgt ervoor dat u slechts een minimale hoeveelheid aan uw badwater hoeft toe te voegen om uw badwater helden men schoon te houden. Bovendien is Aqua Kristal biologisch afbreekbaar en 100% biologisch!

Met Aqua Kristal reinigt u uw water in uw spa of hot tub van bodem tot oppervlakte. Op simpele, maar efficiënte wijze. Eén wekelijkse behandeling met Aqua Kristal voorkomt aanhechting van kalk, de voedingsbodem bacteriën en andere micro-organismen in uw bad. Aqua Kristal zorgt er bovendien voor dat reeds bestaande kalkaanslag loslaat. De in uw spa of hot tub ingebouwde ozonator of UV lamp doet vervolgens de rest: deze doodt de losgelaten bacteriën en desinfecteert het water. Met kristalhelder, schoon en heerlijk zacht water als resultaat.

Bijkomende voordelen:
Met Aqua Kristal houdt u uw spa of hot tub hygiënisch schoon. Daarmee verlengt u de levensduur van uw apparatuur. Maar ook uw eigen lichaam en geest profiteren van het gebruik van Aqua Kristal. Zo zorgt het zachte, pure water voor een zijdezachte en diep gereinigde huid en leidt de aangename, frisse geur van Aqua Kristal tot een ontspannen geest.

Inhoud: 2 x 1 liter Aqua Kristal, maatbeker, microvezeldoekje en gebruiksaanwijzing.