Sauna in Nijmegen; Sauna & Beauty de Thermen

De Thermen is de bekendste sauna in heel Nijmegen. Dagelijks wordt deze bezocht door vele mensen uit het hele land.

 

De Thermen in Nijmegen
De Thermen is nog steeds een traditionele sauna. Dat betekent dat het dragen van badkleding ten strengste verboden is. Ze hebben geen damesdagen. De Thermen in Nijmegen ligt in een bosrijke omgeving. Zo kun je optimaal genieten van de vele soorten baden en sauna’s die ze hebben. Ze hebben maar liefst vijf cabines met verschillende temperaturen, een kruidentempel, een infrarood-cabine, zwembaden, bubbelbaden, kruidenbaden en nog veel meer. Je kunt hier dus al uit opmaken dat De Thermen erg ruim is qua oppervlakte. Zo kun je lekker genieten van de vele faciliteiten die ze aanbieden.

Cadeaubonnen bij Sauna & Beauty de Thermen
De Thermen is het hele jaar door geopend. Omdat het zo populair is zijn er diverse cadeaubonnen te verkrijgen die je aan iemand cadeau kunt doen. Het is natuurlijk erg leuk om een cadeaubon cadeau te doen aan iemand, maar het is nog veel leuker om er één te krijgen! De cadeaubonnen doen het erg goed en worden na aankoop heel snel weer ingeleverd. Sindskort kun je de cadeaubonnen ook via het internet bestellen. Dit werkt een stuk sneller en gemakkelijker, en je krijgt ze binnen een dag thuis gestuurd. Beter kan gewoon niet.

Pakketten en arrangementen
Bij De Thermen kun je een keuze maken uit verschillende soorten arrangementen.  Zo heb je bijvoorbeeld het Hammam-arrangement, Lente-pakking-arrangement, Voorjaars-arrangement, Chocolade-arrangement, Optimel-arrangement en Rhassoul-arrangement. Deze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld en ieder arrangement is uniek. Naast het gekozen arrangement kun je ook nog eens kiezen uit verschillende extra’s die je er graag bij wil hebben. Dit varieert van massages tot aan diners. Wil je dus een lekker dagje relaxen en ontspannen en even alle stress van thuis en op het werk vergeten? Doe dan je zelf een plezier en ga lekker een dagje vertoeven in Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen. Veel plezier!